top of page

Yksityistunnit

Yksityisjoogatunnit Helsingissä 

Yksityisjoogatunnit järjestetään sovitusti esimerkiksi perheelle, kaveriporukalle tai pariskunnalle. Yksittäinen joogatunti onnistuu, mutta toistuva harjoitus tehostaa joogan hyötyä huomattavasti ja auttaa sinua ja teitä kehittymään henkilökohtaisessa harjoituksessa. Monesti yksityisasiakkaiden joogatunnit toteutetaan esimerkiksi 4 joogatunnin kursseina, joita voidaan järjestää tarpeidenne mukaan useampia - esimerkiksi jatkuvasti muutaman kuukauden välein.

Kysy lisää ja sovitaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat ammattitaidolla ja rakkaudella suunnitellut joogatunnit.

Dynaamisempaa Vinyasaa ja syvästi rentouttavaa Yiniä

Ohjaan Vinyasa sekä Yin tunteja myös yksityistunteina. Vinyasa tunti on dynaamista joogaa, jossa liikutaan asanasta seuraavaan flown omaisesti. Hengityksen rytmi on olennaista Vinyasassa. Vinyasa tunnit ovat hyvin erilaisia opettajasta riippuen. Fyysiseltä rasitukseltaan tunneissa on merkittäviä eroja, ja yksityistunnit suunnittelenkin juuri teidän toiveidenne pohjalta fyysisesti haastavammiksi treeniksi tai hitaampi tempoiseksi ja ennemmin avaavia asanoita korostaviksi tunneiksi - tai mitä tahansa näiden väliltä. Myös Vinyasa tunneillani on aina pitkä loppurentoutus ja ohjattu meditaatio. Yin tunnit ovat todella hitaita temmoltaan ja keskittyvät kropan ja mielen rentouttamiseen pitkissä, rennoissa ja syvään avaavissa asanoissa. 

Yksityistunteina suositumpia on yleensä Vinyasa tunnit, mutta ohjaan myös Yin tunteja mielelläni pienryhmille. Näiden sekoittaminen myös onnistuu, esimerkiksi 2 x Vinyasa ja 2 x Yin -joogatunnin kurssi.

Ohjaan joogatunteja pienryhmille (1-6 henkilöä) yksittäisinä kertoina tai esimerkiksi muutaman kerran kursseina.

Unknown 2.jpeg

Kokemuksia

Juulia

Vinyasa-tunnit nelihenkiselle perheelle 4 x kursseina ja pariskunnalle 4 x kursseina

Reetta

Vinyasa-tunnit neljälle kaverukselle 4 x kurssina

"Todella hyviä ja asiakkaan toiveet ja tason  huomioivia yksityisjoogatunteja koko perheelle. Voin suositella lämpimästi!"

"Vinyasa tunnit ovat olleet viikkojemme kohokohta. Juliaanan joogaopetuksessa yhdistyy rentous ja ilo sekä huolellisesti ohjatut ja suunnitellut haastavat tunnit ovat kehittäneet joogassa valtavalla harppauksella, sekä ensimmäistä kertaa olen itse ymmärtänyt myös joogan henkistä puolta. Jokaisen tunnin jälkeen olo on täysin rento ja mieli kiitollinen, vaikka juri onkin vetänyt kovan treenin. Erityismaininta myös upeista loppurentoutuksista<3 Olemme jo varanneet seuraavan kurssin kahden kuukauden päähän, odotamme jo innolla!"

bottom of page