Suositukset
Unknown 2.jpeg

"I am proud to have trained Juliaana and certified her as a Yoga Alliance RYT 200hrs Yoga Teacher. She produced great classes, showing professionalism, confidence and adapting to the students that attended. She is very knoldedgable and enthusiastic and puts a lot of compassion into teaching yoga. She passed her written exam with 86% and showed great interest in bringing the benefits of yoga to others."

 - Charlie Stewart-Brown
   (founder of Indiv Yoga Switzerland, ERYT500, RCYT, RPYT, YCEP)

 

"I have followed lessons with Juliaana and enjoyed every lesson. Juliaana teaches very creatively, which makes the lesson really enjoyable. She gives modifications when needed, I felt in very good hands with her."

 - Jeannette Vogn Melchiorco

   (founder of North Sea Watersports Netherlands and yoga teacher RYT200)

"Rakastan joogaamista<3 Oon käynyt useilla erilaisilla joogatunneilla, useiden eri ohjaajien pitäminä. Yllätyin erittäin positiivisesti kun eksyin Juliaanan joogatunnille ensimmäisen kerran. Ehkä ensimmäistä kertaa ymmärsin syvemmin sen, että jooga on niin paljon muutakin kuin fyysinen harjoitus. Juliaanan tunneilla todellakin tuntee mielen ja kehon syvän yhteyden. Mun kokemukset sun joogassa kiteytyy sanoihin lämmin, rauhoittava, kiitollinen ja vapauttava. Kaiken lisäksi tykkään sun energiasta, oot aina niin läsnä. Toivottavasti pääsen taas pian sun tunnille!!<3

 - Julia

"Juliaanan ohjaustyössä lempeys ja kannustus kohtaavat hienosti huumoria unohtamatta. Tunnilla tehtävät asanat on taidokkkkaasti nivottu toisiinsa ja tunnilla käytettävään musiikkiin. Vinyasan tahti sopii hyvin niin aloittelijalle kuin pidempään jooganneella. Tuntien loppuun on aina varattu riittävästi aikaa ihanasti ohjatulle meditaatiolle. Tunnin jälkeen olo on aina tasapainoinen, lempeä ja kiitollinen."

 - Anna

"Juliaanan joogassa on aina ihana käydä! Paikka on rauhallinen sekä tunnelma on rento ja tervetullut. Pitkien opiskelupäivien ohella on parasta rentoutua hetkeksi super ihanassa seurassa sekä päästä liikkumaan ja kehittymään. Juliaana on kannustava, iloinen ja lämminsydäminen joogaope. Suosittelen tunteja kaikille, jotka haluaa päästä nauttimaan, rentoutumaan ja pitämään hauskaa joogan parissa!"

 - Noora

Oon aina ollut se joka pelkää osallistua ryhmäliikuntatunneille, koska vertaan itseäni muihin ja ajattelen että pitäisi heti olla ihan maisteri ettei tarvitse hävetä omaa suoriutumista. Tänään kuitenkin lähdin parhaan ystäväni joogatunnille ja en voi muuta kuin suositella lämpimästi. Ihana Juliaana veti niin hyvän tunnin ja oli niin tsemppaava että pelokkaalla ensikertalaisellakin oli todella turvallinen olo. Jos on yhtään sellainen olo, että haluaa kokeilla joogaa tai löytää hyvän opettajan ja ryhmän mahtavalla energialla niin käykää kokeilemassa Julin tunteja - lupaan että sen jälkeen on hyvä ja rentoutunut olo.

 - Emmi

Juliaanan vinyasa-tunnit on ollut paras asia tänä vuonna<3

 - Anni

"Juliaanan Vinyasa-jooga on ehdottomasti paras Vinyasa-tunti, jolla olen ollut. Juliaanan ammattitaitoinen mutta lempeä opastus läpi tunnin johdatti minut ihanaan lämmön ja liikkuvuuden tunteeseen. Tunti huipentui mielikuvaharjoituksen avustuksella pitkään rentoutumiseen. Tunnin liikesarjat, rytmi ja tunnelma ovat ihastuttava kokonaisuus. Tällaista hetkeä jää kaipaamaan osaksi jokapäiväistä elämää<3

 - Pinja-Eerika