top of page

Skumppajooga

Skumppajoogat sopivat esimerkiksi polttareiden, opiskelijatapahtumien, työporukan virkistyspäivine, synttäreiden, mimosabrunssin tai minkä tahansa muun tapahtuman ohjelmanumeroksi.

 

Skumppajoogatunti on rento joogatunti (esim. 30 tai 45 minuuttia), jonka aikana skumppalasi kulkee mukana haastaen tasapainoa. Asanoissa ohjeistetaan myös sopivat hetket ottamaan siemaus lasista. Skumppajooga on hauska, helppo ja tykätty ohjelmanumero johon on helppo osallistua matalalla kynnyksellä, ja jokaisella on varmasti rentoutunut ja kiitollinen olo tunnin päätteeksi.

Pyydä tarjous skumppajoogatunnista sähköpostilla. Kirjoita viestiin:

  • Arvioitu henkilömäärä (karkea arvio riittää)

  • Löytyykö teiltä omat joogamatot vai lainaatteko

  • Haluatteko tuoda omat skumpat sekä skumppalasit vai toimitanko minä 

  • Järjestetäänkö skumppajoogatunti teidän tiloissa vai K17 Yoga studiolla Ullanlinnassa (saliin mahtuu max 12 hlö), tai esimerkiksi puistossa

Skumppajooga.jpg

Kommentteja

Työporukka, Linnanmäkeläiset ry

Suvi

Polttarit

Kirsi

Työporukan virkistystilaisuus, Azets

Todella hauska, rentouttava ja hyvin järjestetty ohjelmanumero virkistypäivänämme. Myös porukan alkuun epäileväiset pojat lähtivät hommaan mukaan ja kaikille oli tosi hyvä fiilis tunnin aikana ja sen jälkeen. Kiitos vielä!

Tykkäsin kyl niin paljon siitä skumppajoogasta et tekisi mieli aloittaa jooga ihan harrastuksena 🥰 Siis tuli niin rauhallinen mieli ja oli ihan tosi läsnä siinä. 

Erinomaisen tehokasta, venyttävää ja rentouttavaa joogaa, pienellä hauskuudella piristettynä, hyvän porukan kesken, suosittelen ehdottomasti sekä työtiimeille että vapaa-ajan tapahtumiin

Laura

30-vuotisjuhlat

Skumppajooga oli täydellinen synttäreiden ohjelmanumero kaveriporukalle. Yllättävää oli se, että samalla todella rennosta tunnelmasta ja skumpasta nauttien itse joogaharjoituksesta sai myös niin hyvin irti. Tunnin jälkeen olo oli todella onnellinen ja kiitollinen, ja siitä oli hauska jatkaa iltaa hyvien ystävien seurassa.

Aliisa

Juliaana veti opiskeluporukallemme skumppajoogaa ja kokemus oli mahtava! Tunti oli rentouttava mutta ehdottomasti myös hauska. Joogaflown mukana seuraava skumppalasi toi harjoitukseen haastetta ja hauskoja tilanteita. Juliaana loi ohjauksellaan ja sanoituksillaan lempeän ja rentouttavan kokonaisuuden, joka samalla haastoi irrottelemaan ja pitämään hauskaa. Voin lämpimästi suositella Juliaanan skumppajoogaa jos haluaa täydellisen tunnelmaa nostattavan ja piristävän joogakokemuksen.

Sandra

Opiskelijatapahtuma, Viikin Elintarvike- ja Kuluttaja-ekonomistit ry

bottom of page