top of page
Jooga Ullanlinna.JPG

K17

Yoga

Korkeavuorenkatu 17, Helsinki

K17 on joogastudio Ullanlinnassa Helsingissä. 

 

Meille K17 Yogalla on tärkeää, että jokaisella on rento ja tervetullut fiilis studiollemme ja tunneillemme, joilla pääset haastamaan niin kehoasi kuin mieltäsi juuri itsellesi sopivalla tasolla. Jokainen joogatunti suunnitellaan ammattitaidolla ja rakkaudella.

  • Instagram

k17.yoga

040 844 9295

Joogatunneista

JOOGATUNNEISTA

Vinyasa-joogan juuret on Ashtanga-joogassa, joka korostaa asanoiden liittämistä toisiinsa yhtä tärkeässä roolissa kuin itse asanaa. Ashtangan myötä syntyi “liikkuva meditaatio” ja jokaiselle asanalle oma vinyasa. Sana on sanskritia, ja nyasa tarkoittaa “asettaa” ja vi “tietyllä tavalla”. Ashtangassa jokaisella asennolla on oma vinyasa, joka koostuu itse asanasta, siirtymästä siihen ja siitä pois, hengityksestä sekä katseenkohdistuksesta.

Nämä juuret näkyvät Vinyasa-joogassa. Asanat liitetään toisiinsa yhtä tietoisesti ja huolellisesti kuin itse asanassa ollaan. Vinyasa on kuitenkin huomattavasti vapaamuotoisempaa kuin Ashtanga, jossa on tarkemmin määritelty harjoituksessa toistettavat asanasarjat. Vinyasa-tunnin harjoituksen suunnittelu on puolestaan vapaampaa, ja sen vuoksi eri joogaopettajien tunnit voivat erota toisistaan todella paljon. Vinyasa-tunnin asennot voivat koostua kaikista perinteisimmistä asanoista, tai puolestaan uusista joogatrendeistä sekä niin tanssista, pilateksesta kuin muistakin lajeista tuoduista liikkeistä. Yleensä voi odottaa jotakin näiden ääripäiden väliltä.

Eli Vinyasa-tunnilta voi odottaa liikkuvaa ja dynaamista harjoitusta, jonka aikana keskitytään tietoiseen ja hallittuun liikkeeseen, pitoon asanoiden aikana sekä näihin yhteen punottua hengitystä ja mielen hallintaa. 

Meillä K17:n Vinyasassa tunti rakentuu hengitysharjoituksesta, kehoa fyysisesti haastavista asanasarjoista ja loppua kohden syvemmin avaavista ja rentouttavista asanoista sekä ohjatusta loppurentoutuksesta. Juliaanan tunneilla valtaosa liikkeistä on perinteisimpiä jooga-asanoita, mutta joukkoon mahtuu myös paljon uudempaa twistiä.

JOOGAOPETTAJAT

joogastudio helsinki.jpg

Juliaana Astrén

Olen Juliaana, helsinkiläinen joogaopettaja. Ohjaan Vinyasa ja Yin tunteja K17 Yoga -studiolla Ullanlinnassa. Ohjaan myös raskausjoogakursseja sekä Mama & Bebe -kursseja Wario Mama's:lla. Jooga ja jooginen filosofia on ollut läsnä elämässäni lapsesta asti äitini kautta. Intohimoinen kiinnostus ihmisen mieleen henkisestä, filosofisesta, psykologisesta sekä kvanttifysiikan näkökulmasta kulkevat mukana joogatunneillani tuoden harjoituksen henkisen ja fyysisen puolen esille rennosti ja helposti lähestyttävästi.

 

Joogaopettajana haluan, että tunneillani jokainen voi rentoutua, päästää irti arjen kiireistä, nauttia hetkestä, syventää hengitystään ja kehittyä henkisesti sekä fyysisesti. Suunnittelen jokaisen tunnin ammattitaidolla ja rakkaudella.

 

Vinyasa & Hatha RYT300 with Charlie Stewart-Brown, Indiv Yoga - Lagoa, Portugal

jooga helsinki.png

Olivia Tast

Olen Olivia, helsinkiläistynyt joogaopettaja (RYT200) ja fysioterapeutti (AMK). Opetan tällä hetkellä Vinyasa ja Ashtanga Vinyasa tunteja. Löysin joogan lukioikäisenä elämääni etsiessäni tapaa tasapainottaa kiireisen arjen haasteita ja löytää rauhaa kehon ja mielen välillä. Tunnit saattoivat olla jossain vaiheessa ainoa paikka, missä sain hengitettyä kunnolla ja tunnettua kehoyhteyttä. Jooga tarjosi minulle siis fyysistä vahvistumista ja joustavuutta, mutta ensisijaisesti myös syvempää yhteyttä itseeni ja sitä kautta ympäröivään maailmaan.

Minulle on tärkeää luoda turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen oppilas voi kokea olevansa hyväksytty omana itsenään. Ohjaustyylini on jämäkkä mutta lempeä, unohtamatta pientä ripausta huumoria. Ohjauksessani painotan läsnäolon merkitystä, sillä koen että se toimii yhdessä hengityksen kanssa siltana vahvaan keholliseen harjoitukseen.

Tervetuloa tunneille kehittymään henkisesti ja fyysisesti, päästämään irti arjen kuormituksesta sekä harjoittelemaan läsnäoloa ja rakkautta omaan itseen.

Ilmoittaudu tunnille

TUNTIAIKATAULU

Kuinka varaan joogatunnin 

Kuinka varaan joogatunnin

 

Valitse kalenterista haluamasi joogatunti, klikkaa "Book" ja täytä tietosi. Klikkaa "Pay Now", jonka jälkeen voit valita maksutavaksi korttimaksun, PayPalin tai "Pay in Person", jolloin voit suorittaa maksun joogatunnin yhteydessä käteisellä tai MobilePaylla. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Hinnat
IMG_3215.jpg

HINNAT

Joogatunnit 13,5 €

 

Voit perua varauksen veloituksetta viimeistään 24 h ennen tuntia. Myöhemmin peruutetuista tunneista veloitetaan puolet hinnasta.

Lahjoitukset

K17 Yogan tuotosta lahjoitetaan 10 % hyväntekeväisyyteen. Valitsemme uuden kohteen yleensä 2-3 kuukauden välein. Ehdotuksia lahjoituskohteista otetaan mielellään vastaan.

Aiempia lahjoituskohteita: Hope ryMielenterveyden keskusliittoVailla vakinaista asuntoa ry, MIELI ry, Joulupuu-keräys, Lääkärit ilman rajoja, Team RynkebySininauhasäätiö

SARJALIPUT

Kuinka sarjalippu toimii 

Kuinka sarjalippu toimii

 

Ostettuasi sarjalipun varaa haluamasi tunti, valitse "Pay in Person" ja kirjoita varauksen lisätietoihin, että maksat sarjalipulla/lahjakortilla. Sarjalippu ovat voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Huomioithan, että joogatunnit saattavat olla lomien tai reissujen vuoksi tauolla. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, eli voit jakaa kortin myös ystäväsi kanssa.

 

P.S. Sarjakortti on ihana aineeton lahja. Ostaessasi sarjakortin lahjaksi lähetä siitä erikseen viesti, niin saat kuvan sähköpostilla tai WhatsAppilla, minkä voit lähettää sellaisena tai printata kortiksi lahjansaajalle.

Kuinka ostan lahjakortin verkkokaupasta 

Kuinka ostan lahjakortin verkkokaupasta

 

Jotta pääset ostamaan sarjalipun verkkokaupasta, tulee valita kalenterista jokin ajankohta, jotta järjestelmä päästää sinut eteenpäin. Ajankohta on varauksen kannalta merkityksetön, sillä voit käyttää sarjalipun millä tahansa tunneilla ja valita nämä myöhemmin. Valitse siis mikä tahansa ajankohta, jotta pääset varausjärjestelmässä eteenpäin. 

Sarjakortin myös joogatunnin yhteydessä paikan päällä.

Sijainti

K17 STUDIO JA SIJAINTI

K17 Yoga sijaitsee Ullanlinnassa osoitteessa Korkeavuorenkatu 17, Helsinki. Shalana toimii rakas kellarikerroksen teatteritila. Sisäänkäynti puisesta ovesta heti vasemmalla metalliportin jälkeen. Jos portti on kiinni, soita ovikelloa ja tulemme avaamaan.

Meiltä löytyy matot, blokit ja viltit lainaksi. Voit toki halutessasi myös tuoda omat joogatarvikkeet. Suosittelemme saapumaan tunnille mahdollisimman mukavissa vaatteissa. Voit ottaa lämpimämmän villapaidan ja villasukat halutessasi loppurentoutukseen.

IMG_1608.jpeg
IMG_6815.JPG
bottom of page