top of page
Jooga Korkeavuorenkatu.JPG

K17

Yoga

K17 on joogastudio Ullanlinnassa Helsingissä. 

 

Meille K17 Yogalla on tärkeää, että jokaisella on rento ja tervetullut fiilis studiollemme ja tunneillemme, joilla pääset haastamaan niin kehoasi kuin mieltäsi juuri itsellesi sopivalla tasolla. Jokainen joogatunti suunnitellaan ammattitaidolla ja rakkaudella.

 

Tervetuloa♥

Korkeavuorenkatu 17, Helsinki

Joogatunneista

Vinyasa

Vınyasa-joogassa liikutaan flown omaisesti hengityksen tahdissa. Kehon tasapainoa ja lihaksia haastavalla tunnilla pysähdytään myös avaaviin ja rentouttaviin asanoihin. Jokaisen joogaopettajan Vinyasa-tunneissa on huomattavia eroja. K17 Yogan Vinyasa-tunneilla kokeneempikin joogi pääsee harjoittamaan kehoaan, mutta myös aloittelevat joogit ovat tervetulleita ja nauttivat varmasti. Tunnit suunnitellaan niin, että jokaisella on varmasti rentoutunut ja kiitollinen olo tunnin jälkeen. Myöskään Vinyasa-tunneilla ei tingitä pitkästä loppurentoutuksesta ja ohjatusta meditaatiosta shavasanassa.

Yin & Soft Flow

Temmoltaan rauhalliset Yin & Soft Flow -tunnit keskittyvät pitkiin, syviin ja rentouttaviin venytyksiin. Asanoissa ei haeta ääriasentoa ja lihaksen rentoutuessa venytys vaikuttaa jänteisiin, niveliin, lihaskalvoihin ja jopa luustoon tehden pysyvämpää ja syvempää muutosta. Yin-joogalla on tutkitusti huomattava vaikutus esimerkiksi syvänunen laadun vahvistamiseksi ja parasympaattisen hermoston rauhoittamiseksi auttaen tietoisen sekä tiedostamattoman stressin lievittämisessä. Rennoista ja pitkistä asanoista koostuvalle tunnille voit ottaa mukaan esimerkiksi villapaitaa ja villasukkia. Parasympaattisen hermoston rentoutuminen myös laskee kehon lämpötilaa.

IMG_3215.jpg

Hinnat

Vinyasa ja Yin joogatunnit 13,5 €

Sarjaliput (3 x 35 €, 5 x 50 €, 10 x 85 €) Huom! Sarjalippujen hinnat on noussut joulukuussa 2022. Aiemmin sarjalippuja ostaneille vanhat edullisemmat hinnat myös jatkossa.

Voit perua varauksen veloituksetta viimeistään 24 h ennen tuntia. Myöhemmin peruutetuista tunneista veloitetaan puolet hinnasta.

Lahjoitukset

K17 Yogan tuotosta lahjoitetaan aina 10 % hyväntekeväisyyteen. Valitsemme uuden kohteen yleensä 2-3 kuukauden välein. Ehdotuksia lahjoituskohteista otetaan mielellään vastaan. Tammi- maaliskuun lahjoituskohde on vielä mietinnässä.

Aiempia lahjoituskohteita: Hope ryMielenterveyden keskusliittoVailla vakinaista asuntoa ry, MIELI ry, Joulupuu-keräys, Lääkärit ilman rajoja, Sininauhasäätiö

Tuntiaikataulu

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Tuntiaikataulu ja varaukset

Kuinka varaan joogatunnin?

Valitse kalenterista haluamasi joogatunti, klikkaa "Varaa" ja täytä tietosi. Klikkaa "Pay Now", jonka jälkeen voit valita maksutavaksi korttimaksun, PayPalin tai "Pay in Person", jolloin voit suorittaa maksun joogatunnin yhteydessä käteisellä tai MobilePaylla. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Sarjaliput