Jooga Korkeavuorenkatu.JPG

K17

Yoga

K17 on joogastudio Helsingissä Ullanlinnassa. 

 

Meille K17 Yogalla on tärkeää, että jokaisella on rento ja tervetullut fiilis studiollemme ja tunneillemme, joilla pääset haastamaan niin kehoasi kuin mieltäsi juuri itsellesi sopivalla tasolla. Jokainen joogatunti suunnitellaan ammattitaidolla ja rakkaudella.

 

Tervetuloa♥

Korkeavuorenkatu 17, Helsinki

 

Vinyasa

Vınyasa-joogassa liikutaan flown omaisesti hengityksen tahdissa. Kehon tasapainoa ja lihaksia haastavalla tunnilla pysähdytään myös avaaviin ja rentouttaviin asanoihin. Jokaisen joogaopettajan Vinyasa-tunneissa on huomattavia eroja. K17 Yogan Vinyasa-tunneilla kokeneempikin joogi pääsee harjoittamaan kehoaan, mutta myös aloittelevat joogit ovat tervetulleita ja nauttivat varmasti. Tunnit suunnitellaan niin, että jokaisella on varmasti rentoutunut ja kiitollinen olo tunnin jälkeen. Myöskään Vinyasa-tunneilla ei tingitä pitkästä loppurentoutuksesta ja ohjatusta meditaatiosta shavasanassa.

Yin & Soft Flow

Temmoltaan rauhalliset Yin & Soft Flow -tunnit keskittyvät pitkiin, syviin ja rentouttaviin venytyksiin. Asanoissa ei haeta ääriasentoa ja lihaksen rentoutuessa venytys vaikuttaa jänteisiin, niveliin, lihaskalvoihin ja jopa luustoon tehden pysyvämpää ja syvempää muutosta. Yin-joogalla on tutkitusti huomattava vaikutus esimerkiksi syvänunen laadun vahvistamiseksi ja parasympaattisen hermoston rauhoittamiseksi auttaen tietoisen sekä tiedostamattoman stressin lievittämisessä. Rennoista ja pitkistä asanoista koostuvalle tunnille voit ottaa mukaan esimerkiksi villapaitaa ja villasukkia. Parasympaattisen hermoston rentoutuminen myös laskee kehon lämpötilaa.

IMG_3215.jpg

Hinnat

Vinyasa ja Yin joogatunnit 12,5 €

Sarjaliput (3 x 30 €, 5 x 45 €, 10 x 80 €)

Voit perua varauksen veloituksetta viimeistään 24 h ennen tuntia. Myöhemmin peruutetuista tunneista veloitetaan puolet hinnasta.

Lahjoitukset

 

K17 Yogan tuotosta lahjoitetaan 10 % hyväntekeväisyyteen. Valitsemme uuden kohteen yleensä 2-3 kuukauden välein. Ehdotuksia lahjoituskohteista otetaan mielellään vastaan.

Aiempia lahjoituskohteita: Mielenterveyden keskusliittoVailla vakinaista asuntoa ry, MIELI ry, Joulupuu-keräys, Lääkärit ilman rajoja, Sininauhasäätiö

 

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Tuntiaikataulu ja varaukset

Kuinka varaan joogatunnin?

Valitse kalenterista haluamasi joogatunti, klikkaa "Varaa" ja täytä tietosi. Klikkaa "Pay Now", jonka jälkeen voit valita maksutavaksi korttimaksun, PayPalin tai "Pay in Person", jolloin voit suorittaa maksun joogatunnin yhteydessä käteisellä tai MobilePaylla. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Sarjaliput

Kuinka sarjalippu toimii?

 

Voit käyttää sarjakortin millä tahansa haluamillasi tunneilla. Ostettuasi sarjalipun varaa haluamasi tunti, valitse "Pay in Person" ja kirjoita varauksen lisätietoihin, että maksat sarjalipulla/lahjakortilla.

Sarjaliput ovat voimassa vuoden ensimmäisestä käyttökerrasta. Huomioithan, että joogatunnit saattavat olla lomien tai reissujen vuoksi tauolla.

 

P.S. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, eli voit jakaa kortin myös ystäväsi kanssa.

 

P.P.S. Sarjakortti on ihana aineeton lahja Ostaessasi lahjakortin saat kuvan sähköpostilla tai WhatsAppilla, minkä voit lähettää sellaisena tai printata kortiksi lahjansaajalle.

HUOM! Jotta pääset ostamaan sarjalipun tai lahjakortin verkkokaupasta, sinun tulee valita kalenterista jokin ajankohta, jotta järjestelmä päästää sinut eteenpäin. Ajankohta on varauksen kannalta merkityksetön, sillä voit käyttää sarjalipun millä tahansa tunneilla ja valita nämä myöhemmin. Valitse siis mikä tahansa ajankohta, jotta pääset varausjärjestelmässä eteenpäin. 

Voit ostaa sarjakortin myös joogatunnin yhteydessä paikan päällä.

 

Studio ja sijainti

K17 Yoga sijaitsee Ullanlinnassa osoitteessa Korkeavuorenkatu 17, Helsinki. Shalana toimii rakas kellarikerroksen teatteritila. Sisäänkäynti puisesta ovesta heti vasemmalla metalliportin jälkeen. Jos portti on kiinni, soita ovikelloa ja tulemme avaamaan.

Meiltä löytyy matot, blokit ja viltit lainaksi. Voit toki halutessasi myös tuoda esimerkiksi oman maton.

IMG_1608.jpeg
IMG_6815.JPG

K17 Yoga  │  Joogastudio Helsingin Ullanlinnassa

Korkeavuorenkatu 17, Helsinki

  • Instagram