Joogatunnit

Tervetuloa joogatunneilleni

JOOGATUNNIT TAUOLLA 15.-28.2.! TUNNIT JATKUVAT TAAS MAALISKUUN ALUSSA NORMAALISTI

Alla olevassa kalenterissa on merkittynä aina seuraavien viikkojen tunnit. Voit kysyä viestillä myöhempien viikkojen tunneista tarvittaessa. Voit myös lähettää toiveita liittyen tuntiaikatauluun. Tuntiaikatauluni voi vaihdella, mutta yleensä pidän Vinyasa tunteja tiistaisin ja Yin & Soft Flow tunteja sunnuntaisin. Nähdään tunneilla <3

Ohjaan myös raskausjoogatunteja Wario Physicsillä, täällä tarkemmat tiedot ja varaukset. 

Vinyasa -tunnit

Tykkään tuoda haastetta Vinyasa tunneilleni, mutta myös aloittelevat joogit ovat tervetulleita ja nauttivat varmasti tunneistani. Vınyasa joogassa liikutaan flown omaisesti hengityksen tahdissa. Kehon tasapainoa ja lihaksia haastavalla tunnilla pysähdytään myös avaaviin ja rentouttaviin asanoihin. Tunnin lopuksi pääset rentouttamaan kehosi täysin meditatiivisessa savasanassa.

Yin & Soft Flow -tunnit

Rentouttava ja temmoltaan rauhallinen iltatunti keskittyy pitkiin yin-joogasta tuttuihin venytyksiin sekä hengityksen syventämiseen. Venytyksissä ei mennä ääriasentoihin ja niissä viivytään pidempiäkin aikoja, jolloin asanat vaikuttavat jänteisiin, niveliin, lihaskalvoihin ja jopa luustoon tehden pysyvämpää ja syvempää muutosta kuin asanat ja venytykset, joissa viivytään hetken aikaa ja tuodaan kovempaa painetta työskentelevälle kehon osalle, jolloin venytys on pääsääntöisesti lihaksessa. Yin joogalla on merkittävä vaikutus esimerkiksi syvänunen laadun vahvistamiseksi ja parasympaattisen hermoston rauhoittamiseksi auttaen tietoisen sekä tiedostamattoman stressin lievittämisessä.

Hinnat

75 min joogatunnit 12,5 €

Edullisemmat sarjaliput alempana

Voit perua varauksen veloituksetta viimeistään 24 h ennen tuntia.

Myöhemmin peruutetuista tunneista veloitetaan puolet hinnasta.

Seuraavat joogatunnit

Valitse kalenterista haluamasi joogatunti (Kaikille päiville ei ole tunteja), klikkaa "Varaa" ja täytä tietosi. Klikkaa "Pay Now", jonka jälkeen voit valita maksutavaksi korttimaksun, PayPalin tai "Pay in Person", jolloin voit suorittaa maksun joogatunnin yhteydessä käteisellä tai MobilePaylla. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Varauksen yhteydessä voit halutessasi mainita mahdollisista riskitekijöistä, jotka saattavat vaikuttaa joogatuntiisi, kuten leikkaus tai raskaus.

Joogatuntien varaaminen

Lahjakortit

 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  10 euros
 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  30 euros
 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  45 euros
 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  80 euros

Sarjaliput

HUOM! Jotta pääset ostamaan sarjalipun tai lahjakortin verkkokaupasta, sinun tulee valita kalenterista jokin ajankohta, jotta järjestelmä päästää sinut eteenpäin. Ajankohta on varauksen kannalta merkityksetön, sillä voit käyttää sarjalipun millä tahansa tunneilla ja valita nämä myöhemmin. Valitse siis mikä tahansa ajankohta, jotta pääset varausjärjestelmässä eteenpäin. Yritän korjata asian mahdollisimman pian, pahoittelut!

Kuinka sarjalippu tai lahjakortti toimii?

 

Voit käyttää joogatunnit millä tahansa haluamillasi tunneilla. Ostettuasi sarjalipun varaa haluamasi tunti, valitse "Pay in Person" ja kirjoita varauksen lisätietoihin, että maksat sarjalipulla/lahjakortilla.

 

P.S. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, eli voit jakaa kortin myös ystäväsi kanssa.

 

P.P.S. Sarjakortti on ihana aineeton lahja esimerkiksi läheisesi syntymäpäivänä <3 Ostaessasi lahjakortin lähetän kuvan sinulle sähköpostilla tai WhatsAppilla, minkä voit lähettää lahjansaajalle. Lahjakortin tekstiä voi halutessaan myös muuttaa.

Tietoa minusta, Vinyasa flow jooga opettaja Helsingissä Ullanlinnassa täällä ja suositukset täällä joogatunneista

Joogaa Helsingissä / Yoga in Helsinki - Joogaopettaja Juliaana opettaa Vinyasa ja Yin joogaa Ullanlinnassa Korkeavuorenkadulla

Studio ja sijainti

Joogastudionani toimii teatteritila Ullanlinnassa Johanneksenkirkkoa vastapäätä osoitteessa Korkeavuorenkatu 17, Helsinki.

Sisäänkäynti sisäpihan kautta, ovi heti vasemmalla rautaportin jälkeen. Ovet avataan viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos rautaportti on kuitenkin kiinni, soita ovikelloa ja tulen avaamaan. Saavuthan ajoissa tunnille.

Juliaana Astrén 

Yoga teacher in Helsinki

RYT 200 hrs

Call me or send a message on WhatsApp:

+358 408449295

Email me:

yoga@juliaana.com

Follow me on instagram:

juliaana

 • Instagram
 • Facebook