Joogatunnit

Tervetuloa joogatunneilleni

Alla olevassa kalenterissa tuntiaikataulu toistaiseksi heinäkuun 11. päivään saakka. Pidän Vinyasa tunteja maanantai- ja torstaiaamuisin Kulosaaressa laiturilla (noin 350 m Kulosaaren metroasemalta) sekä tiistaisi-iltapäivisin studiollani Ullanlinnassa Korkeavuorenkadulla. Yin & Soft Flow tunti on sunnuntaisin Kulosaaressa laiturilla auringonlaskussa. Nähdään tunneilla<3 Ohjaan myös raskausjoogatunteja Wario Physicsillä, täällä tarkemmat tiedot ja varaukset. 

LAITURIJOOGAT SÄÄVARAUKSELLA: Aamuntunneista (klo 8-9) lähetän varmistuksen tunnin toteutumisesta sekä tarkemman osoitteen edellisenä iltana klo 20 mennessä (maanantain tunneista sunnuntai-iltana ja torstain tunneista keskiviikkoiltana). Sunnuntai-illan Yin-tunnista (klo 20-21.15) samana päivänä klo 11 mennessä.

Huom! Kesäkuussa EI tunteja seuraavina päivinä normaalista poikkeavasti:

 - Vko 25 (juhannusviikko) torstaina 24.6. (Vinyasa-tunti) tai sunnuntaina 27.6. (Yin-tunti)

Vinyasa -tunnit

Tykkään tuoda haastetta Vinyasa tunneilleni, mutta myös aloittelevat joogit ovat tervetulleita ja nauttivat varmasti tunneistani. Vınyasa joogassa liikutaan flown omaisesti hengityksen tahdissa. Kehon tasapainoa ja lihaksia haastavalla tunnilla pysähdytään myös avaaviin ja rentouttaviin asanoihin. Tunnin lopuksi pääset rentouttamaan kehosi täysin meditatiivisessa savasanassa.

Yin & Soft Flow -tunnit - kesällä laiturilla auringonlaskussa

Rentouttava ja temmoltaan rauhallinen iltatunti keskittyy pitkiin yin-joogasta tuttuihin venytyksiin sekä hengityksen syventämiseen. Venytyksissä ei mennä ääriasentoihin ja niissä viivytään pidempiäkin aikoja, jolloin asanat vaikuttavat jänteisiin, niveliin, lihaskalvoihin ja jopa luustoon tehden pysyvämpää ja syvempää muutosta kuin asanat ja venytykset, joissa viivytään hetken aikaa ja tuodaan kovempaa painetta työskentelevälle kehon osalle, jolloin venytys on pääsääntöisesti lihaksessa. Yin joogalla on merkittävä vaikutus esimerkiksi syvänunen laadun vahvistamiseksi ja parasympaattisen hermoston rauhoittamiseksi auttaen tietoisen sekä tiedostamattoman stressin lievittämisessä.

Hinnat

Vinyasa ja Yin joogatunnit 12,5 €

Edullisemmat sarjaliput alempana (3 x 30 €, 5 x 45 €, 10 x 80 €)

Voit perua varauksen veloituksetta viimeistään 24 h ennen tuntia.

Myöhemmin peruutetuista tunneista veloitetaan puolet hinnasta.

Class Schedule

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

Valitse kalenterista haluamasi joogatunti (Kaikille päiville ei ole tunteja), klikkaa "Varaa" ja täytä tietosi. Klikkaa "Pay Now", jonka jälkeen voit valita maksutavaksi korttimaksun, PayPalin tai "Pay in Person", jolloin voit suorittaa maksun joogatunnin yhteydessä käteisellä tai MobilePaylla. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Varauksen yhteydessä voit halutessasi mainita mahdollisista riskitekijöistä, jotka saattavat vaikuttaa joogatuntiisi, kuten leikkaus tai raskaus.

Joogatuntien varaaminen

Lahjakortit

 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  10 euros
 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  30 euros
 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  45 euros
 • Voimassa 2021 loppuun saakka

  80 euros